Notícies > Debat DonesTIC: Sostre de vidre

Debat DonesTIC: Sostre de vidre

24 març 2021

A la Fundació. cat volem copsar el pols de la societat catalana en un moment d’incertesa i transformació com l’actual. Dins el marc del tema del mes a la secció d’actualitat del web de la Fundació. cat, vam fer un debat sobre com acabar de trencar el sostre de vidre al món de les TIC.

El debat Dones TIC Sostre de Vidre va tenir lloc el dimecres 24 de març, i es va organitzar amb un objectiu: “determinar i assolir les eines necessàries per seguir trencant aquest sostre de vidre i les desigualtats, a part de visibilizar dones que fan coses increïbles i lluiten cada dia des de la seva petita trinxera”, tal com ens va explicar la moderadora del debat, la periodista i emprenedora Gina Tost.

El debat va comptar amb tres persones convidades que per la seva experiència laboral i vivencial van aportar un testimoni de qualitat sobre la temàtica. Es tracta de la directora general de la Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany; la cofundadora de Between Technology i membre del comitè DonaTIC del CTecno, Eli Abad i l’enginyer informàtic i director de Mortensen, Josep Maria Ganyet.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades