Notícies > Diàlegs al Palau, amb el president de la Fundació .cat, Genís Roca

Diàlegs al Palau, amb el president de la Fundació .cat, Genís Roca

Divendres 3 de juny tindrà lloc la primera sessió del cicle ‘Diàlegs al Palau Robert’, amb el títol “Digitalització i innovació: La transformació digital com a oportunitat de millorar el posicionament competitiu de les empreses”. Serà a les 9 del matí, a la sala Cotxeres de Palau Robert, a Barcelona.

A l’acte hi participarà el president de la Fundació .cat, Genís Roca, i la presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà. Tot, moderat per la directora i presentadora del programa ‘Popap’ de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès. La sessió serà clausurada pel Vicepresident i Conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.

Les dues sessions posteriors, que tancaran el cicle, versaran sobre la sostenibilitat com a via per a impulsar l’economia de manera rendible i contribuir a la millora de la salut del planeta, i sobre economia i empresa, per conèixer de primera mà les eines de reactivació social i econòmica que aportaran els fons europeus Next Generation.

En anteriors edicions de Diàlegs al Palau hi han intervingut personalitats com Neus Tomàs, Jordi Basté, Gemma Nierga, Ignacio Escolar o Anton Losada. L’objectiu de la iniciativa és esdevenir un referent en els àmbits cultural i polític en temes que resulten estratègics per al país, a través de l’intercanvi de coneixement i d’escolta entre experts i ciutadania.

L’entrada és lliure, però cal confirmar l’assistència en aquest enllaç.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades