Notícies > Disponible a Internet el diccionari de geologia

Disponible a Internet el diccionari de geologia

La Fundació puntCAT i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) tornen a coeditar un nou diccionari temàtic en línia d’accés obert i gratuït, en aquest cas el Diccionari de geologia, obra de referència basada en l’obra de N’Oriol Riba i Arderiu editada el 1997, i avui ja exhaurida en format imprès.

El diccionari de geologia, que permet la cerca de paraules en català, anglès, espanyol i francès, apareix dos mesos després de la publicació del primer d’aquests diccionaris en línia, el de ciències ambientals. Aquesta plataforma terminològica ha estat realitzada pel programa «Diccionari de ciència i tecnologia», pertanyent a la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans. El programa té com a finalitat última l’edició d’un Diccionari de ciència i tecnologia, el qual es podrà consultar des del mateix lloc web de la plataforma.

La Fundació puntCAT i l’IEC seguiran col·laborant per portar a Internet eines i recursos que potenciïn la proficiència i capacitats lingüístiques tot augmentant el nostre patrimoni digital.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades