Notícies > Dominis .cat per als guanyadors dels Premis Blocs

Dominis .cat per als guanyadors dels Premis Blocs

10 octubre 2012

Aquest cap de setmana s’han lliurat els Premis Blocs Catalunya 2012, guardons que han reconegut els 31 millors blocs en llengua catalana de diferents categories temàtiques. La Fundació puntCAT ha estat una de les entitats que ha donat suport a aquests premis en les quatre primeres edicions i, entre d’altres, ha ofert interessants descomptes en dominis .cat als blocs inscrits al concurs. En aquesta cinquena edició no hem pogut col·laborar en els termes en que ho hem fet habitualment, però no oblidem el sector blocaire del país, conscients de la seva potència i de la quantitat de continguts en català amb que fan més forta la Internet catalanoparlant.

Fa uns dies n’Ernest Benach (@ebenach) piulava aquest comentari a través de Twiiter: “El nivell de la comunitat blocaire de Catalunya continua sent molt bo. Però he trobat a faltar entre els finalistes més dominis .cat”. Ho vam escoltar, vam estar molt d’acord amb aquesta afirmació i, després d’algunes converses amb usuaris d’aquesta xarxa, hem decidit actuar: premiarem als 31 guardonats dels premis amb un domini .cat completament gratuït durant un any. És la nostra forma de donar l’enhorabona als premiats i d’apropar la comunitat blocaire catalanoparlant al seu domini natural. I també és la forma de demostrar-vos que escoltem les vostres propostes i que estem al servei de la comunitat.

Ja hem començat a posar-nos en contacte amb els guanyadors, els quals durant els propers dies disposaran del seu .cat i podran redirigir-lo al seu bloc de forma ben fàcil i ràpida (aquí us diem com fer-ho). Però no ens oblidem de qui ha confiat en .cat des del primer moment, els blocs .cat guanyadors d’aquests premis. A ells els obsequiarem també amb un .cat gratuït per a qualsevol altre projecte, o amb la renovació a meitat de preu el seu bloc .cat durant dos anys.

Amb la finalitat de potenciar la comunitat internauta catalana i posar-la a primer línia mundial, seguim al vostre costat, us escoltem i ens adeqüem tant com podem a les vostres necessitats. Per a qualsevol dubte o suggeriment, seguim al vostre servei a Facebook, Twitter i a la bústia de suport@domini.cat. Gràcies per ajudar-nos a ser cada dia millors!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades