Notícies > Donesenxarxa.cat, punt de trobada i espai de reflexió

Donesenxarxa.cat, punt de trobada i espai de reflexió

29 març 2021

A la Fundació .cat volem fer comunitat. L’oferta de creadors de continguts en català a la xarxa és inabastable, així que us proposem unes quantes referències que destaquen per la seva qualitat.

Donesenxarxa.cat és una web creada l’any 2004 per un grup de dones feministes i progressistes amb la finalitat de mostrar la veu de les dones a l’opinió pública catalana.

La finalitat, “promoure una xarxa de dones i ser punt de trobada, espai de reflexió i altaveu d’iniciatives de les dones progressistes de Catalunya”.

A partir d’aquí, l’agrupació ha treballat per tirar endavant diferents projectes i iniciatives en aquesta línia, la de “fomentar l’ús d’Internet com una eina de comunicació, de relació i de participació de les dones en l’exercici de la ciutadania per superar l’exclusió digital per raó de gènere”.

En aquesta línia, i en consonància amb el tema del mes proposat per la Fundació. cat, Donesenxarxa.cat tira endavant el portal ‘Noies, les TIC són nostres’, per tal d’animar animar a les noies joves a que s’interessin més pel sector TIC. Podeu visitar el portal en el següent enllaç.

Paraules clau: , , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades