Notícies > El .cat a Califòrnia

El .cat a Califòrnia

08 novembre 2007

La setmana passada vam anar a la 30a reunió d’ICANN a Los Angeles on a banda de les jornades de treball habituals que segueixen a les teleconferències quinzenals en les que participem, es va retre un homenatge a en Vint Cerf, el qual deixava la presidència del Consell d’ICANN després de 7 anys.

D’aquest viatge, a banda de les reunions de treball i contactes establerts, destaquem 2 fets:

1- El director de puntCAT, Jordi Iparraguirre, va ser escollit per a servir com a membre del GNSO council, (el consell del Generic Names Supporting Organization), grup de treball que acull representants de les diferents sensibilitats d’ICANN (registres, registradors, empreses, propietat intel·lectual, usuaris, etc) i que defineix les polítiques de funcionament d’Internet.

2- Ens vam reunir al conegut GooglePlex amb el responsable del projecte google.cat. Van ser dues hores en les que vam dinar plegats gaudint la coneguda cuina de Google en una de les terrasses habilitades per a menjar. Vam parlar sobre el google.cat i altres projectes en curs. La conversa va transcórrer molt cordialment i ens van explicar els processos tècnics i els complexos canvis que implica oferir un nou portal de Google. També vam abordar les diferents prioritats d’implementació dels serveis, tot començant per activar el portal amb les mínimes funcionalitats al que poc a poc se n’hi aniran afegint de noves.
Poques hores després de la reunió, mentre volàvem cap a casa, s’activava google.cat

ps. Si no veieu les planes de google.cat en català, no és que funcioni malament, es que com passa amb les altres versions del portal, la llengua que es mostra per defecte és la definida com a llengua d’ús del navegador o del sistema operatiu. Configureu correctament el vostre navegador a fi de seleccionar el català con a llengua d’ús. Un cop fet, podeu anar a qualsevol altre google del món i us sortirà la interfície en català.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades