Notícies > El concurs estudiantil de webs obre les portes per 3r any consecutiu

El concurs estudiantil de webs obre les portes per 3r any consecutiu

17 octubre 2012

Fa poques setmanes començava el curs escolar 2012/13 i ara que tant els alumnes com els mestres esteu ficats de ple en el nou curs, us llancem aquesta divertida proposta alhora que didàctica: participar en el concurs de creació de llocs web per a estudiants dels Països Catalans. Si sou alumnes d’ESO, de Batxillerat i/o de qualsevol Cicle formatiu de Grau Mitjà i/o Superior i voleu fer un lloc web treballant en equip amb els/les companys/es que vulgueu, aquesta iniciativa us va com anell al dit.

Ja hem obert les inscripcions de la 3a edició de Webs al punt .cat. Per a participar només cal fer grups de 2 a 5 alumnes, buscar un/a professor/a o mestre/a que us faci de tutor/a i registrar-vos al concurs des d’aquesta pàgina. No us amoïneu que teniu fins el 15 de gener de 2013 per a pensar-vos-ho, fer un grup i trobar un tutor, però tampoc us encanteu! L’any passat es van esgotar les places abans de la data límit, així que hem ampliat la participació al concurs de 150 a 200 grups. Tot i així res no us assegura que el concurs d’aquest any torni a ser tan exitós i es tanquin les inscripcions abans d’hora!

Al web Websalpunt.cat trobareu tota la informació rellevant: categories, calendari, premis, valoració que farà el jurat… però volem destacar-vos des d’aquí alguns aspectes interessants:

  • El tema del web és lliure però aquest any es valorarà la correcció ortosintàctica del web, pareu atenció!
  • Els guanyadors optareu a molts més premis i més diversos, gràcies a una crida oberta que vam fer a empreses .cat per a ajudar-les a empentar els seus negocis
  • Els webs guanyadors de Webs al punt .cat, com cada any, passareu a la final internacional i competireu en el Dot Award. Aquest cop, però, hi haurà més estudiants que hi participen ja que als concursants que enviarà el domini belga (.be) s’afegeixen aquest any els participants del concurs del domini francés (.fr) i del domini de la Illa de la Reunió (.re). Molta més gent veurà el vostre web però també tindreu més competència; caldrà treballar més de valent encara!
  • Dues empreses registradores de dominis col·laboren en aquesta edició, Dinahosting i CDmon, les quals no afegiran cap cost al registre dels dominis participants a Webs al punt .cat, i a més a més us oferiran gratuïtament l’allotjament web. Un sincer agraïment per a elles!
  • Podeu seguir l’evolució del concurs, estar informat de les novetats i parlar amb nosaltres a través de Facebook i Twitter.

L’edició de Webs al punt .cat 2011/12 va ser tot un èxit, així com la participació catalanoparlant al concurs Dot Award. Esperem que aquest any no baixi el nivell i que els joves participants al concurs demostreu un cop més que esteu ben capacitats per a seguir contribuint al lideratge de la comunitat catalanoparlant a la xarxa mundial

Doneu veus a tothom qui pugui estar interessat en Webs al punt .cat i esperem les vostres inscripcions!!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades