Notícies > El concurs webs al punt.cat es presentarà al YOMO 2017

El concurs webs al punt.cat es presentarà al YOMO 2017

22 desembre 2016

El concurs Webs al Punt.cat ha estat seleccionat per participar a la fira YOMO, una iniciativa dirigida a estudiants d’entre 10 i 16 anys que vol promoure les vocacions professionals en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. La Fundació .cat ha estat seleccionada per presentar el concurs dirigit a alumnes de ESO, Batxillerat i Grau Mitjà i Superior que celebra la seva setena edició l’any 2017.

Dins de la programació del YOMO es celebra el Webs al Punt Express, una versió del concurs que animarà els assistents a fer equips per a participar de l’experiència de crear un lloc web real en menys d’una hora. El jurat del concurs premiarà les millors propostes. La Fundació .cat també comptarà amb un stand a la fira on es presentarà la instal·lació artística col·laborativa “Una casa a internet” on a través d’una experiència creativa s’aproparà els nois i noies que hi participin al món dels dominis i els llocs web.

El YOMO es durà a terme del 27 de febrer al 2 de març de 2017 en el marc del Mobile World Congress a l’espai de Fira Barcelona, Montjuïc.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades