Notícies > El conseller Jordi Puigneró visita la Fundació .cat

El conseller Jordi Puigneró visita la Fundació .cat

11 juny 2018

El conseller de Polítiques digitals i Administració pública, Jordi Puigneró, visita la Fundació .cat en el seu primer acte oficial.

El conseller de Polítiques digitals i Administració pública, Jordi Puigneró, visita la Fundació .cat en el seu primer acte oficial. La visita del conseller va tenir lloc el passat 6 de juny, va ser rebut pel president, Carles Salvadó, i pel director de la Fundació .cat, Manel Sanromà. També hi van assistir alguns membres del patronat, que van voler donar la benvinguda al nou conseller.

Jordi Puigneró es va reunir amb tots els membres de l’equip de la Fundació .cat per agrair la feina feta fins ara i per donar suport per la “repressió policial i judicial que va patir puntCAT” a finals de setembre de l’any passat.

El conseller de Polítiques digitals va anunciar durant la seva visita a .cat, que crearà una llei per protegir els drets i deures digitals dels ciutadans de Catalunya. Aquesta iniciativa buscarà que els catalans i les seves empreses tinguin més garantits aquests drets i que no es repeteixin episodis com els que es van viure amb el tancament de webs i el registre de la Fundació.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades