Notícies > El Premi Nacional d’Internet 2008

El Premi Nacional d’Internet 2008

20 octubre 2008

El premi nacional d’Internet d’enguany s’ha atorgat a l’empresa Google per posar en marxa el servei www.google.cat i com a referent de les empreses que aposten pel multilingüisme, i en particular el català. Ens felicitem per aquest premi a una multinacional que empra el nostre domini, el domini de tots.

Ara fa quasi un any, el 6 de novembre, una delegació de puntCAT va anar a Googleplex (seu de Google a Califòrnia) a fi de desencallar el procés. El 2006 havíem parlat amb Isabel Aguilera, l’aleshores directora de l’oficina de google a Espanya, i posteriorment, donat el silenci i no veure google.cat actiu, amb Vint Cerf (President d’ICANN i vice president de Google) i a través seu, Marissa Mayer (vicepresidenta de Search Products & User Experience). Google.cat es va activar poques hores després de la reunió de la delegació del puntCAT amb el responsable del projecte.

Avui son moltes les empreses, multinacionals de la informàtica, però també de l’alimentació, bancs, caixes, cadenes de supermercats i d’hotels, línies aèries, indústria, etc que han fet seu el domini .cat

Empreses que entenen el valor afegit que aporta el domini .cat per a connectar millor amb el nostre mercat, i que tenir un .cat és compatible amb l’ús d’altres dominis, emprant cadascun d’ells segons el segment al que s’adrecen. Empreses que es beneficien de les qualitats del .cat, sempre capdavanter com un domini segur, tecnològicament avançat i innovador.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades