Notícies > El programa Comerçlocal.cat arriba a Agramunt

El programa Comerçlocal.cat arriba a Agramunt

24 octubre 2017

L’Ajuntament d’Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació .cat per portar a terme el programa comerçlocal.cat al municipi. Els comerciants d’Agramunt que registrin un domini .cat obtindran un lloc web gratuït per donar visibilitat del seu negoci a la xarxa. El lloc web presència que s’ofereix als comerciants conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital.

L’Ajuntament d’Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials s’han mostrat entusiasmats i molt interessats amb el programa comerçlocal.cat, ja que suposa una oportunitat pels comerços d’Agramunt de tenir presència a la xarxa.

Amb el programa comerçlocal.cat es vol ajudar al petit comerç dels Països Catalans a guanyar visibilitat i estar present també en l’entorn digital, fent més petita l’escletxa digital que existeix entre el petit i gran comerç. Ja que, segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web.

El programa comerçlocal.cat compta amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció de Política Lingüística del Departament de Cultura, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de la Presidència i el Consorci de Comerç Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Coneixement.

Els comerciants d’Agramunt que vulguin participar d’aquesta campanya podran concertar una visita trucant al telèfon gratuït 900 866 192 o bé a través del lloc web www.comerçlocal.cat o escrivint al correu info@comerçlocal.cat.

Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació puntCAT visitarà el comerç per recollir la informació necessària i poder desenvolupar el lloc web en català en pocs dies.  Pel preu d’adquisició del domini .cat el comerciant obtindrà un lloc web presència gratuït.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades