Notícies > El programa Comerçlocal.cat arriba a Taradell

El programa Comerçlocal.cat arriba a Taradell

15 desembre 2017

L’Agrupació de Botiguers de Taradell ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació .cat per portar a terme el programa comerçlocal .cat al municipi. Els comerciants de Taradell que registrin un domini .cat obtindran un lloc web gratuït per donar visibilitat del seu negoci a la xarxa. El lloc web, presència que s’ofereix als comerciants, conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital.

L’Agrupació de Botiguers de Taradell s’ha mostrat entusiasmada i molt interessada amb el programa comerçlocal.cat, ja que suposa una oportunitat pels comerços de Taradell de tenir presència a la xarxa.

Durant aquest any el programa Comerçlocal.cat ha fet gira per diversos municipis de Catalunya com Sallent, Hospitalet de l’Infant i Vandellòs, Manlleu, Súria, Guissona, Moià, Cervera o Agramunt, entre d’altres. S’han registrat més de 500 dominis .cat per a comerços de tot Catalunya, amb la creació gratuïta d’un web presència per tal de que el petit comerç tingui presència també a l’entorn digital.

Els comerciants de Taradell que vulguin participar d’aquesta campanya podran concertar una visita trucant al telèfon gratuït 900 866 192 o bé a través del lloc web www.comerçlocal.cat o escrivint al correu info@comerçlocal.cat.

Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació .cat visitarà el comerç per recollir la informació necessària i poder desenvolupar el lloc web en català en pocs dies. Pel preu d’adquisició del domini .cat el comerciant obtindrà un lloc web presència gratuït.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades