Notícies > Els millors vídeos 1dels50mil.cat han estat premiats

Els millors vídeos 1dels50mil.cat han estat premiats

19 octubre 2011

Ha finalitzat 1dels50mil.cat, el concurs de vídeos amb el que hem celebrat els 5 anys del domini .cat i els més de 50.000 dominis .cat registrats. Donat que el número cinc ha estat ple de simbolisme aquest any, són també cinc els vídeos premiats per aquest concurs. Si no els has vist encara, et recomanem que ho facis i en gaudeixis, paga la pena!

Segons el criteri del jurat, el vídeo amb la millor idea original ha estat el de PIRATA.CAT. El Partit Pirata de Catalunya ha realitzat aquest divertit vídeo amb la participació d’altres Pirates de tot el món i en el qual expliquen el doble àmbit Català-Mundial que caracteritza Pirates de Catalunya, animant tothom a participar-hi des d’aquest web. Per altra banda, el vídeo guanyador de la millor realització ha estat el de ACPG.cat, l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, amb el qual ens transmeten la força, l’abast i la passió per la notícia que té aquesta organització aglutinadora de més de 250 mitjans digitals i premsa gratuïta de Catalunya, Illes Balears i Andorra. Per últim, el jurat ha guardonat amb el Premi a la maximització de recursos al vídeo d’astres.cat, considerant que amb uns recursos materials mínims s’ha realitzat una bona peça audiovisual per a promocionar aquest espai de difusió sobre el nostre Univers. Per altra banda, durant la setmana passada va haver-hi una votació popular, la qual va guardonar miramautisme.cat amb el Premi Popular. Per últim, els 8 membres de l’equip de puntCAT hem coincidit en atorgar el premi puntCAT al vídeo presentat per eutopia.cat, una empresa normal on treballa gent normal amb tecnologies normals, que potencien les relacions normals i per suposat, disposen d’un domini normal per expressar-se amb normalitat des de la xarxa.

A més a més dels premis als cinc vídeos millor considerats, hem sortejat 25 renovacions de .cat gratuïtes durant un any entre els dominis que han aparegut als vídeos. Pots veure els guanyadors ací.

1dels50mil.cat ha estat la primera iniciativa en el camp dels vídeos que us hem proposat des de .cat, i estem ben contents amb el seu resultat. Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de 31 concursants i les dades de visionat dels diferents vídeos, de les visites al web i de la participació en la votació són molt més que positives; els vídeos concursants, per exemple, han tingut més de 20.000 reproduccions! La finalitat de convertir aquest concurs en una eina per a promocionar qualsevol pàgina .cat ha estat superada amb èxit, és per això que d’ací unes setmanes adequarem la pàgina 1dels50mil.cat de forma que pugui continuar exercint d’altaveu per a qui vulgui donar a conèixer el seu domini. A més a més, tenim constància de que per a molts participants aquesta ha estat la primera ocasió en la que heu penjat un vídeo a Internet i ho heu fet gràcies a la nostra proposta i amb la nostra ajuda. És objectiu de la Fundació puntCAT ajudar la nostra societat a l’ús actiu de les darreres tecnologies. Us animem, doncs, a fer vídeos dels vostres dominis i enviar-los a 1dels50mil.cat. Des de puntCAT ens comprometem a fer el possible per a donar-li la màxima difusió, tot i que no sigui en el marc del concurs.

En última instància, volem agrair de nou la col·laboració d’algunes empreses i personalitats que ens han acollit molt amablement per a parlar-nos del seu .cat: Màrius Serra, Carles Belda, Toni Albà, Munich, RACC, Moritz i el Barça, moltes gràcies i a seguir lluint ben orgullosos els vostres dominis!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades