Notícies > Els petits negocis de Berga que no tinguin presència digital ja podran disposar de web amb .cat

Els petits negocis de Berga que no tinguin presència digital ja podran disposar de web amb .cat

03 juny 2019

La Fundació puntCAT i l’Agència de Desenvolupament de Berga han firmat un conveni de col·laboració per portar a terme el programa elteunegoci.cat al municipi. Fruit de l’acord, el 17 de juny, .cat es desplaça a Berga per atendre a tots aquells negocis que desitgen fer-se una pàgina web amb .cat. En aquesta sessió, d’una durada de 2 hores, també es configura el Google Analytics i Google My Business.

El lloc web que s’ofereix als comerciants, conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital. L’espai és editable en qualsevol moment pel negoci i té un disseny modern i molt intuïtiu. El projecte es financia amb els fons fundacionals de l’entitat i l’únic que ha de pagar el negoci és el domini .cat.

Segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web. Amb el programa elteunegoci.cat es pretén recolzar al petit comerç dels Països Catalans a guanyar visibilitat i a estar present també en l’entorn digital, fent més petita l’escletxa digital que existeix entre el petit i gran comerç.

Aconsegueix el teu web en català amb elteunegoci.cat
Inscriu-te a la sessió a info@elteunegoci.cat
17 de juny a les 15h
Carrer de Lluís Millet 33, Berga

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades