Notícies > Els titulars de .cat decidiu un projecte guanyador

Els titulars de .cat decidiu un projecte guanyador

14 octubre 2011

Des del passat juliol un jurat format per professionals de l’àmbit que ens ocupa i patrons de la Fundació puntCAT, han estat avaluant els més de quaranta projectes que es van presentar a la segona convocatòria dels Ajuts puntCAT 2011, oberta per a ajudar a fer realitat projectes que potencien la Societat de la Informació i el català a Internet. A hores d’ara el jurat ja ha dictaminat quin serà un dels projectes guanyadors però, a més a més, deixa l’elecció de l’altre guanyador a les mans dels titulars de .cat. Si ets titular d’algun dels més de 51.000 .cat hauràs rebut un correu per aquest motiu. Recupera’l abans d’aquest proper 16 d’octubre, entra a la pàgina indicada i escull quin dels tres projectes que et presentem dels tres millor puntuats pel jurat després del projecte guanyador, t’agradaria que es realitzés. I si el projecte de la teva elecció no surt el més votat, li donarem una altra oportunitat. Segueix-nos i aviat et donarem més informació al respecte.

Et recordem que és molt important que l’adreça electrònica que està associada al teu domini estigui actualitzada, no només per assabentar-te dels privilegis que pots tenir pel fet de disposar d’un domini .cat, sinó perquè per contracte amb la ICANN cal que les dades dels titulars siguin correctes i actuals. Si no has rebut el correu del que parlem, vés a la pàgina del teu registrador, al panell de control del teu domini, i actualitza les teves dades de contacte.

Ens agrada comptar amb la opinió dels titulars de dominis per a fer de .cat un domini encara millor. És entre tots que fem créixer el domini. Tant de bo t’agradi la proposta; esperem comptar amb la teva votació.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades