Notícies > #estiupuntCAT: fes una foto a un .cat

#estiupuntCAT: fes una foto a un .cat

04 desembre 2019

Aquest estiu ajuda’ns a trobar dominis .cat i podràs guanyar una tauleta Nexus i un domini .cat durant un any (d’alta nova o renovació anual).

Si mires al teu voltant t’adonaràs de la quantitat de dominis .cat que veus cada dia fora d’Internet: en aparadors, en embolcalls de productes d’alimentació, en camions i cotxes, en cartells publicitaris, etc. Els veus a la televisió, els llegeixes als diaris, els transportes en vehicles, els vesteixes en samarretes, els passeges en bosses… Participar a #estiupuntCAT és molt fàcil.

Per fer-ho només cal que facis una foto on es vegi clarament qualsevol domini .cat que estigui actiu i la pugis a Twitter o a Instagram. Abans, això sí, t’has de fer seguidor de la Fundació puntCAT a la xarxa social que triïs per participar (Twitter / Instagram). No cal que siguis la persona titular del domini fotografiat, només cal que tinguis ganes de concursar i ajudar-nos a identificar casos d’èxit de .cat.

Esperem les teves fotos fins al 31 d’agost! A principis de setembre triarem la imatge més original, que tindrà doble premi. Quan tinguem guanyador o guanyadora, farem públic el seu nom a Twitter i a Instagram i li lliurarem una tauleta Nexus i un domini .cat per un any.

No deixeu de participar-hi…  #estiupuntCAT ja està en marxa!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades