Notícies > Ets estudiant? Encara pots participar al concurs de Webs al punt .cat

Ets estudiant? Encara pots participar al concurs de Webs al punt .cat

03 gener 2013

Tenim una proposta per als joves que estudieu ESO, Batxillerat i qualsevol Cicle formatiu de Grau Mitjà i Superior. Es tracta de Webs al punt .cat, el concurs de creació de llocs web per a alumnes dels Països Catalans. Ben aviat, el proper 15 de gener, finalitza el termini per a inscriure‘s a la 3a edició. Si encara no ho has fet, llegeix la següent informació bàsica sobre el concurs i apunta’t-hi:

  • Es participa per equips de dos a cinc persones. Cada equip ha de tenir un/a professor/a que exerceixi de tutor/a. Si l’equip guanya cap premi, el/la tutor/a també en guanya un.
  • El tema del web és lliure, imaginació al poder!
  • Hi ha tres categories, en funció del curs que estigueu fent els participants. Premiarem amb aquests regals tres webs de cada categoria. També hi haurà un premi atorgat per votació popular.
  • El millor premi de tots, sense dubte, és que els guanyadors de Webs al punt .cat passareu a la final del concurs internacional Dot Award; si el guanyeu, a més del reconeixement que això suposa, rebreu un regal valorat en 750 €.

Ens alegra comprovar l’interès dels joves d’arreu del territori en aprendre a fer llocs web. Ara mateix ja tenim inscrits més de vuitanta equips de vint-i-una escoles diferents, amb concursants a La Seu d’Urgell (Alt Urgell), El Soler (Rosselló – Catalunya Nord), Lleida (Segrià), Palamós (Baix Empordà), Elda (Vinalopó Mitjà), etc. Però encara queden places per a nous equips. Aprofiteu la tornada de les vacances per a fer un grup i inscriure-vos a Webs al punt .cat des d’aquest enllaç.

Un cop més, agraïm a CDMon i Dinahosting, empreses registradores de .cat, la seva col·laboració en aquesta iniciativa.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades