Notícies > Exposició ‘Ànima. 15 anys de la Fundació .cat’

Exposició ‘Ànima. 15 anys de la Fundació .cat’

23 octubre 2020

DIES EXPOSICIÓ

15 octubre - 13 novembre

LLOC

Espai Santa Caterina (Girona)

PREU

Gratuït

Exposició 'Ànima' a Girona

‘Ànima. 15 anys de la Fundació .cat’, l’exposició itinerant de la Fundació .cat arriba a Girona. Aquesta exposició pretén ser el reflex de l’ànima de l’entitat, una ànima entesa com tot allò que uneix els catalanoparlants. Quelcom que no podem tocar, però sí que podem sentir. La nostra llengua i la nostra cultura, la nostra història i el nostre futur, tot allò que compartim com a poble i que ens connecta els uns als altres. Una ànima col·lectiva que ens identifica.

El recorregut de l’exposició està pensat perquè el visitant viatgi per la història de .cat i en conegui la seva principal tasca: fomentar, impulsar i facilitar l’ús del català a Internet com a eina de normalització lingüística i com a element indispensable per a seguir reforçant la cultura catalanoparlant a la Xarxa. A més a més i a través d’un joc interactiu, el visitant podrà conèixer quina és la seva ànima digital. Una ànima somiadora, creativa, curiosa, emprenedora, intuïtiva, entusiasta… Valors que es troben també a l’ADN del domini .cat.

Durant l’estada de l’exposició a Girona, la Fundació .cat ha preparat una sèrie d’activitats per empreses, entitats i escoles que es podran seguir a través de la xarxa.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades