Notícies > Fibracat TV compleix el seu primer aniversari fregant els 225.000 espectadors diaris

Fibracat TV compleix el seu primer aniversari fregant els 225.000 espectadors diaris

Fibracat TV compleix el seu primer any de vida a punt d’arribar als 225.000 diaris de mitjana. Aquesta dada s’extreu de l’estudi de l’empresa Konodrac en què s’informa que més de 45.000 smartTV es connecten diàriament en algun moment. Tenint en compte que el 57% de les llars tenen smartTV i que hi ha de mitjana 2,5 persones per habitatge, l’estudi conclou que gairebé 225.000 persones veuen Fibracat TV en algun moment del dia.

En el primer any de vida, Fibracat TV, canal de TDT en català impulsar per l’operador global de telecomunicacions Fibracat, ha superat els objectius marcats. El senyal ja arriba al 92% de Catalunya amb continguts centrats en la dona i la tecnologia. És l’únic canal de TDT amb difusió a tot Catalunya que supera el 95% del contingut en català. Un contingut que és de producció pròpia en un 80%.

Entre els continguts amb més audiència destaca Feministic, presentat per Ana Polo, periodista humorista, reportera i guionista. Podeu sentir aquí l’entrevista que li vam fer a l’Ana Polo dins de l’espai Podcat, els podcasts de la .cat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades