Notícies > Final del període de llançament i obertura del registre

Final del període de llançament i obertura del registre

19 abril 2006

Un cop acabat el període de llançament, el proper divendres dia 21 a les 12 del migdia, el registre tancarà fins el dilluns dia 24 a les 17h. Mentrestant, s’activaran tots els dominis qualificats com a acceptables de fase I, II i III, i es rebutjaran definitivament els duplicats, i les sol·licituds que per no complir algun aspecte no són acceptables. Un petit nombre de dominis quedaran encara en estudi.

Les principals característiques d’aquest periode obert són les següents:

• Desapareix la restricció que afectava els noms de fantasia. Les persones i entitats que qualifiquin per a obtenir un .cat podran registrar dominis encara que no corresponguin al seu propi nom, marques registrades, i serveis o dominis preexistents. Sempre, evidentment, amb respecte dels drets de propietat intel·lectual de tercers i de la normativa del .cat.
• Totes aquelles persones i entitats que ja han registrat un domini .cat i/o que qualificaven segons la normativa del període de registre estaran també qualificades per a registrar al període de registre obert.
• Les persones que no podien entrar en cap de les categories del període de llançament, ni tinguin comunicació online en català, ni utilitzin el domini per a activitats de promoció cultural ni disposin d’un codi específic (per exemple, a traves de la promoció de Sant Jordi) podran obtenir el .cat indicant el nom i correu de tres persones que ja en disposin, i que en aquest sentit, els apadrinin (sistema del sponsoring mail).
• El Període mínim de registre serà d’un any (amb un màxim de 10)
• La Fundació puntCAT redueix en un 33% el preu d’aquest primer any als registradors, per la qual cosa espera veure també una rebaixa substancial dels preus que els registradors estableixin per als usuaris.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades