Notícies > Formacions pel professorat en competències digitals a través de la creació de webs en català

Formacions pel professorat en competències digitals a través de la creació de webs en català

20 juliol 2022

FONT: Pexels (Markus Winkler)

El mes de juliol és el mes de les formacions al professorat per a la creació de llocs web en català i valencià. Amb aquest doble objectiu i amb una durada de 20 hores, la formació s’adreça al professorat de les àrees STEM, d’humanitats i de ciències socials de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Catalunya, País Valencià o Illes Balears. Es tracta d’un projecte de la Fundació .cat juntament amb la Universitat Rovira i Virgili.

Els interessats rebran informació pràctica sobre creació de webs com a recurs transversal, que podran fer servir posteriorment en les seves assignatures, per treballar projectes, treballs de síntesi o de recerca, per comunicar resultats o per millorar la seva capacitació en general.

La formació s’imparteix en línia i comptarà amb sessions formatives en Moodle i webinars. A banda, es facilitarà un paquet de recursos sobre WordPress com a reforç, i un paquet de domini i servidor de forma gratuïta durant un any.

Durant el període que va del juliol al novembre de 2022 es convoquen sis edicions del curs. Fins ara, s’hi han inscrit més de 50 professors d’arreu dels Països Catalans. Podeu consultar tota la informació sobre les formacions al següent enllaç.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades