Notícies > “Gràcies a Elteunegoci. cat, ara tenim presència a Internet”

“Gràcies a Elteunegoci. cat, ara tenim presència a Internet”

22 febrer 2022

L’Amparo Carmona, directora general de la Corredoria d’Assegurances Baricentro. FONT: corredoriabaricentro.cat

L’Amparo Carmona és la directora general i fundadora de la Corredoria d’Assegurances Baricentro, de Barberà del Vallès. Gràcies a la feina que fa en termes d’emprenedoria i cursos formatius va poder conèixer el programa Elteunegoci. cat. S’hi va interessar i es va posar en contacte telefònic amb la Fundació. cat per tirar endavant la creació d’una pàgina web per al seu negoci.

Fins al moment no disposaven de pàgina web?

Feia temps que teníem una, però la vam deixar d’actualitzar i ja no la fèiem servir, de manera que en necessitàvem una de nova. Vam arribar a la conclusió que era important tenir aquesta presència a Internet.

Com va funcionar el procés des del moment en què us poseu en contacte amb la Fundació. cat?

Va ser un procés molt senzill. Em van tornar la trucada i em van demanar quatre dades per conèixer el nostre negoci i a partir d’aquí vam quedar per fer la formació en què vam muntar la pàgina web, tot molt ràpid i fàcil. La formació va ser presencial, a Sant Cugat del Vallès, i amb la mateixa persona amb qui vam fer tot el procés. Estem parlant de finals de 2019 i tot el procés va durar ben poc, un parell de mesos com a molt.

Quins avantatges heu notat ençà que teniu la pàgina web?

Notem que la gent ens busca a Internet i ens troba, ara tenim presència a la xarxa. Per als clients resulta molt més fàcil contactar amb nosaltres i a nosaltres això ens ajuda molt a fer la nostra feina.

Un cop teniu la web en marxa, heu hagut de fer alguna modificació?

Sí, de fet com que sempre hem tingut la mateixa persona de contacte, només vam haver de posar-nos en contacte per correu electrònic per fer aquestes petites modificacions o resoldre els dubtes que se’ns plantejaven. El suport tècnic ha estat molt fluid i des de la corredoria hem estat capaços de fer qualsevol modificació sense problema.

Per a nosaltres ha estat molt còmode el fet que sempre ens ha atès la mateixa persona. Des de la formació i després a totes les comunicacions per correu o per telèfon, i aquesta ajuda personalitzada facilita molt les coses.

Quina importància té per a vosaltres fer servir un domini. cat?

Té molta importància perquè parla d’on estem, ens identifica amb el territori i ens fa més propers als nostres clients.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades