Notícies > Gràcies a la vostra participació, el Banc dels aliments rebrà la donació de puntCAT

Gràcies a la vostra participació, el Banc dels aliments rebrà la donació de puntCAT

21 gener 2011

Volem que els titulars de dominis .cat pugueu participar més directament en la gestió de puntCAT, per això treballem en una eina que ens facilite tenir en compte les vostres decisions. Hores d’ara ja hem realitzat la primera prova en la implementació d’aquest sistema i ha estat superada amb molt bona nota.

Com molts sabreu, fa algunes setmanes vam contactar als titulars dels més de 46.000 dominis .cat demanant-vos la participació en una petita enquesta. De les 4 entitats de caire social proposades, calia que escollíreu la que més us agradaria que rebés una donació econòmica que des de la Fundació puntCAT volíem fer per substituir la despesa nadalenca en felicitacions. Ahir va finalitzar el període de votacions i podem destacar que la participació ha superat les nostres expectatives, amb un percentatge de resposta voltant el 10%, fet que ens indica que una gran part dels titulars de .cat heu acollit positivament la possibilitat de tenir en compte les vostres opinions en futures accions més transcendents per funcionament del domini .cat. A més a més, un 24,2% dels votants heu indicat que qualsevol de les 4 entitats proposades és una bona destinatària per rebre aquesta donació, cosa que demostra el nostre encert en els diferents projectes que us hem presentat. Però també cal tenir en compte que un 1,4% heu indicat que no vos interessa aquesta iniciativa. Gràcies a tothom per dir-hi la vostra!

Un 6,4% dels votants heu escollit la Cooperativa d’Iniciativa Social pel seu projecte Petit Pont que desenvolupen al seu Centre Residencial d’Acció Educativa. Un 12% heu optat per l’Associació Barcelona Down, per tal d’ajudar en la formació i suport a famílies amb algun cas de síndrome de Down. El 25,2% heu triat el projecte d’animació infantil als hospitals dels Pallapupas Pallassos d’Hospital. I de forma majoritària, el 30,8% dels vostres vots ha recaigut en la Fundació Banc dels Aliments, l’entitat a la qual finalment destinarem la nostra donació, 2.000€ que es traduiran aproximadament en 33.520 kg d’aliments. El Banc dels Aliments de Barcelona és una fundació privada, independent i sense ànim de lucre, que porta més de 23 anys lluitant contra la fam i evitant que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i en canvi, es facin arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat. El primer Banc dels Aliments va néixer als EUA el 1966. L’any 1984 la idea va introduir-se a Europa, a París, i el 1987 es va crear a Barcelona el primer Banc d’Aliments a l’estat espanyol.

El .cat és de tots i esperem comptar més sovint amb la vostra opinió a fi de que cada dia pugueu participar més en la gestió del vostre domini. Recordeu però que per tal de poder fer-ho, cal que les vostres dades de contacte, les que disposa el registrador del vostre domini, estiguin actualitzades, sobretot l’adreça de correu electrònic.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades