Notícies > Gran èxit de la 1a. convocatòria dels Ajuts puntCAT

Gran èxit de la 1a. convocatòria dels Ajuts puntCAT

08 setembre 2010

Ens plau comunicar-vos que la primera edició dels ajuts a projectes sense ànim de lucre destinats a reduir la barrera digital i potenciar la societat del coneixement que ha convocat la Fundació puntCAT s’ha tancat amb un gran èxit que ha superat totes les expectatives. Hem rebut 73 projectes amb propostes força variades i provinents d’arreu dels Països Catalans. Moltes gràcies a tots per la confiança !

Després de 4 anys en que des de la Fundació puntCAT hem reinvertit els beneficis del registre de .cat en rebaixar el preu del domini, en introduir millores tecnològiques capdavanteres i en desenvolupar campanyes divulgatives, ha arribat el moment d’ajudar a fer realitat projectes innovadors i sense ànim de lucre que no troben vies de finançament. Volem que tots els titulars de dominis .cat compartiu amb nosaltres l’orgull d’haver fet possible aquests projectes. Reinvertim en benefici de tots i en la societat que ens fa créixer.

Durant les properes setmanes un jurat independent de prestigiosos professionals avaluarà els 73 projectes rebuts per tal de determinar-ne la viabilitat i l’encaix en les bases i objectius de la convocatòria. A la Fundació ens exigim el millor ús dels recursos destinats als ajuts i l’èxit dels projectes. És per això que avaluarem regularment els projectes guanyadors mentre duri la seva execució i aturarem un projecte, retirarem els ajuts i reclamarem la devolució d’aquests, si el projecte no avança o es desvia del pla previst.

Si l’allau de projectes rebuts ens ho permet, a finals d’octubre us informarem dels projectes beneficiaris dels ajuts i a principis de novembre realitzarem públicament la cerimònia de lliurament.

Per a més informació consulteu https://obrasocial.xn--fundaci-r0a.cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades