Notícies > Gran èxit d’inscripcions al concurs Webs al punt .cat i creixent!

Gran èxit d’inscripcions al concurs Webs al punt .cat i creixent!

05 desembre 2013

A la Fundació puntCAT estem molt contents. La quarta edició del nostre concurs de webs per a estudiants està tenint molt èxit i ja s’hi han inscrit més de 200 grups. Més de 700 alumnes de 35 escoles i instituts diferents ja han començat a crear els webs que presentaran al Webs al punt .cat, el concurs de creació web dirigit a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A la pàgina https://websalpunt.cat/concursants/ els veieu.

Alumnes d’arreu dels territoris de parla catalana estan demostrant el seu interès per aprendre a fer pàgines web. Fins al moment, i amb la convocatòria encara oberta, el concurs compta amb la participació d’escoles de 27 poblacions diferents: des de Figueres fins a Benidorm, de Sineu fins a Lleida. La inscripció a Webs al punt .cat resta oberta fins al 31 de gener de 2014 des de https://websalpunt.cat/inscripcio/ i per primer cop, el certamen no limita el nombre de participants; tan de bo aquesta llista d’escoles i instituts participants s’ampliï i molts altres adolescents i joves catalanoparlants acceptin el nostre repte i s’aboquin a fer un ús proactiu de les TIC mitjançant la creació d’un web!

Però les bones notícies no han acabat! Ja podem anunciar les tres escoles que han guanyat un curs gratuït d’iniciació al gestor de continguts Drupal. Són les classes de 3r d’ESO de l’Institut Molí de la Vila de Capellades, el curs del cicle formatiu de Grau Superior SMIX del Centre Bemen de Barcelona , i el 1r de batxillerat de l’Institut Vilatzara de Vilassar de Mar. La possibilitat de rebre aquesta formació també ha estat tot un èxit i, per tal de satisfer l’elevada demanda, els companys de la comunitat Drupal han acceptat de bon grat impartir un altre curs a una quarta classe, en aquest cas al curs de 3r d’ESO de l’IES Premià de Mar. Novament agraïm l’esforç desinteressat de la comunitat Drupal i ens enorgullim de poder ajudar a formar els nostres joves en l’ús de programari lliure, el qual acabarà resultant en més contingut en català a Internet sota el domini .cat.

Si esteu interessats en participar al Webs al punt .cat, ara és l’hora! Recordeu que ho heu de fer en grups de 2 a 5 persones amb l’acompanyament d’un tutor/a. El concurs premiarà amb aquests regals els guanyadors i els facilitarà l’accés al concurs internacional Dot Award. Interessant, oi? Doncs a què espereu per a inscriure-vos-hi i optar-hi?

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades