Notícies > Hem rebut el Premi d’Honor Lluís Carulla

Hem rebut el Premi d’Honor Lluís Carulla

15 novembre 2010

La Fundació Lluís Carulla ha fet públic avui que el XXXIV Premi d’Honor Lluís Carulla recau en la Fundació puntCAT. Rebre aquest guardó ens omple d’orgull, tant pel reconeixement que el jurat ha fet de la tasca de puntCAT en la gestió del .cat i en l’obra social que realitzem des de la fundació, com per l’honor de haver-nos posat a l’alçada d’altres importants institucions que han rebut aquest premi anteriorment, com l’Institut d’Estudis Catalans o la Federació Llull, entre d’altres. Som una entitat jove, de només cinc anys, però ens plena de felicitat la confiança que la Fundació Lluís Carulla deposita en nosaltres encorajant-nos a seguir treballant tant bé com fins ara. El premi d’Honor Lluís Carulla, dotat amb 50.000€, el reinvertirem íntegrament en desenvolupar un projecte afí als objectius de puntCAT i de la Fundació Lluís Carulla.

Com TotsSom.cat i que sense la vostra confiança com titulars, usuaris i/o prescriptors de .cat aquest domini no hagués tirat endavant, volem compartir aquest reconeixement amb vosaltres i convidar-vos a l’acte de lliurament del premi. Si vols assistir-hi, aquest esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 18 de novembre, a les 19 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Inscriu-t’hi a través del facebook o envia’ns un correu abans del dimecres 17 a les 12 hores, indicant si vens sol/a o amb un acompanyant.

Algunes fotos de la roda de premsa on hem fet públic aquest premi es troben ací. Gràcies un cop més per la confiança que ens atorgueu i ens compromentem a seguir treballant cada dia millor. Aquest premi és també per a tots vosaltres.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades