Notícies > Ja és ací la Promoció de Sant Jordi 2011

Ja és ací la Promoció de Sant Jordi 2011

24 abril 2011

Un any més celebrem una de les festes més populars d’arreu dels països de parla catalana rebaixant el preu del domini per tothom. Com cada any, pels volts de Sant Jordi engeguem una promoció per a facilitar a tothom un descompte per un any de domini .cat a meitat de preu*. El 23 d’abril de 2006 el domini .cat va deixar enrere el període inicial de Sunrise i per primera vegada qualsevol persona que volgués registrar un .cat ho podia fer. Ara fa 5 anys que el domini .cat, únic al món en la seva espècie, està a disposició de qualsevol membre de la comunitat catalanoparlant o d’aquells que se’ns volen adreçar en la nostra llengua, siguin d’on siguin o visquin on visquin. Així doncs, i amb gairebé 50.000 .cat registrats, celebrem amb vosaltres aquest aniversari i us encoratgem a participar de la promoció de Sant Jordi, que com cada any, va lligada a un joc divulgatiu pel públic en general.

L’any 2011 ha estat declarat Any Internacional de la Química coincidint amb el centenari del Premi Nobel lliurat a la científica Marie Curie. Des de la Fundació puntCAT ens afegim a aquesta celebració facilitant a tothom un senzill joc que, de forma entretinguda i divertida, vol promoure l’interès per la química. El nostre particular Sant Jordi s’ha adonat que la química ha aportat importants avenços pel benestar de tota la humanitat i, junt amb el Drac, volen donar-te a conèixer algunes de les curiositats d’aquesta ciència. Per això et proposen un joc de 5 preguntes a través de les quals tastaràs una mica la química i podràs aconseguir un divertit diploma en Química Internàutica. A més a més, pels jugadors que respongueu correctament 4 o 5 de les preguntes del joc, aconseguireu un codi de descompte que us permetrà registrar o renovar un .cat al 50%* fins al 30 de setembre de 2011. Cal recordar que, tot i que el joc restarà en línia permanentment i de forma gratuïta per tothom, la promoció de descomptes per dominis s’acabarà el 31 de maig de 2011, últim dia que el joc atorgarà codis als guanyadors. puntCAT destinarà per aquesta promoció un màxim de 2.800 descomptes per a renovacions (limitats a 400 a la setmana) i 5.000 d’alta. Si vols un, no ho deixes estar i juga des de ja mateix!

Som conscient que molts .cat es van donar d’alta durant els primers dies del domini, ara fa just 5 anys, els quals han de ser renovats d’aquí pocs dies. És per això que hem avançat una mica l’inici de la promoció de Sant Jordi, per ajudar als titulars d’aquests dominis i facilitar-vos la renovació a un preu més econòmic. Recordem, però, que no cal esperar a que caduqui un domini per a renovar-lo o serà massa tard. Es pot renovar en qualsevol moment ja que el temps renovat es sumarà al que ja disposa el domini en qüestió.

Així doncs, aprofita aquesta promoció, juga al joc de La Química de puntCAT i si aconsegueixes llicenciar-te en Química Internàutica, et portaràs el teu descompte per registrar o renovar el teu domini per uns 12-15€/l’any, en funció del registrador que escullis. I si vols gaudir de les aventures que el nostre Sant Jordi va viure anys anteriors, juga a Conquerir el domini .cat, a Submergir-te en la Història i a Navegar Segur.

Feliç dia de Sant Jordi a tothom!

* Descompte aproximat del 50%, variable en funció del registrador escollit i dels serveis contractats.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades