Notícies > Ja som 50.000 .cat, moltes gràcies!

Ja som 50.000 .cat, moltes gràcies!

23 maig 2011

La tarda del passat 19 de maig vam superar la fita de 50.000 dominis .cat actius a Internet. Us podeu imaginar com de contents estem a la Fundació puntCAT, oi? Fa menys d’un mes bufàvem l’espelma del cinquè aniversari del domini i avui celebrem que hem superat la fita dels 50.000 .cat, un motiu d’orgull i gran satisfacció per a un domini tan jove com el nostre.

I si estem tant contents és perquè hem pogut assolir aquesta fita principalment gràcies a vosaltres. Nosaltres creiem en la feina que fem des de puntCAT, ens esforcem cada dia per oferir-vos un domini basat en la qualitat, incorporant constantment les darreres innovacions i fent del .cat un dels millors dominis del món, punter en tecnologia i seguretat. A més a més, potenciem cada cop més l’Obra Social de la fundació, reinvertint els beneficis en potenciar la societat de la informació catalanoparlant. I no oblidem la importància de la divulgació i la formació, també adreçada a les empreses, realitzant constants campanyes per les quals encoratgem a fer un ús més actiu i responsable d’Internet. Però els i les veritables mereixedores d’aquesta celebració sou vosaltres. Nosaltres gestionem .cat amb uns objectius de servei, qualitat i excel·lència, però .cat no seria res sense vosaltres, sense els qui confieu en el domini, l’escolliu amb tota naturalitat, el trieu com el domini preferent en les vostres gestions a Internet. Plegats urdim una xarxa més sòlida i fem cada cop més visible la llengua catalana a Internet.

I si bé no mesurem el domini per la quantitat sinó per la seva qualitat, no deixarem de celebrar com un gran èxit de tota la comunitat aquests 50.000 dominis aconseguits en només cinc anys. En nom del patronat de la
Fundació puntCAT i dels treballadors i treballadores del domini .cat, moltes gràcies i per molts anys! Us convidem a celebrar-ho amb nosaltres des del web 50mil.cat o des de facebook i twitter. Per molts dominis més!

* Et recomanem consultar el comuniCAT (PDF) que puntCAT ha fet públic amb motiu dels 50.000 .cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades