Notícies > Ja tenim el CATlendari 11/12, comencem un any nou!

Ja tenim el CATlendari 11/12, comencem un any nou!

10 maig 2011

Per quart any consecutiu, a puntCAT editem un CATlendari ben especial que marca l’any des de maig, un cop passat Sant Jordi, fins a l’abril de l’any següent. I és que, com ja saps, Sant Jordi és una data molt important per a nosaltres donat que el 23 d’abril de 2006 va ser el primer dia en que tothom va poder registrar el seu .cat. Així, quan els calendaris habituals s’esgoten, nosaltres gaudim el CATlendari uns quants mesos més. A més a més, el CATlendari també té una altra particularitat: .cat és el domini de la llengua catalana, per tant el CATlendari mostra les festes oficials dels territoris on es parla majoritàriament la nostra llengua, perquè TotsSom.cat!

El CATlendari d’aquest any commemora dos temes als quals volem que poseu atenció: la Química i els Boscos. El nostre joc de Sant Jordi, a través del qual es vehicula la promoció de dominis .cat que hores d’ara encara és activa, celebra l’Any Internacional de la Química, reivindicant la importància d’aquesta ciència i ajudant-nos a descobrir algunes curiositats químiques que influeixen en les nostres vides. El CATlendari 11/12, a més de fer-se ressò d’aquesta celebració, es suma també a l’Any Internacional dels Boscos i reivindica la necessitat de protegir aquest recurs natural pel benefici de tota la humanitat. És per això que el CATlendari 11/12 s’ha fet sota criteris sostenibles pel medi ambient, lluint el segell FSC, el certificat forestal que garanteix que el paper utilitzat prové de boscos ben gestionats.

Si vols un original CATlendari, en regalem un als 50 primers seguidors del nostre facebook o twitter que ens ho demaneu per algun d’aquests canals. Però si no arribes a temps aquesta vegada, estigues al cas del nostre bloc o de les xarxes socials; durant aquest 2011/12 hi haurà múltiples ocasions per aconseguir el teu original CATlendari!

Pots consultar la versió digital del CATlendari 11/12 des de https://catlendari.cat, on també trobaràs la versió retallable que tu mateix podràs imprimir per muntar el teu propi CATlendari. I atenció, no perdis detall a aquesta versió imprimible, que el CATlendari 11/12 guarda algun secret…

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades