Notícies > La 7a edició de Webs al punt .cat ja té guanyadors

La 7a edició de Webs al punt .cat ja té guanyadors

15 maig 2017

Aquest dilluns 15 de maig s’han publicat els guanyadors de les diverses categories de la darrera edició del concurs Webs al punt .cat. El nivell dels participants ha sigut molt alt i ha costat molt triar un sol guanyador en algunes categories.

Aquest dilluns 15 de maig s’han publicat els guanyadors de les diverses categories de la darrera edició del concurs Webs al punt .cat. El nivell dels participants ha sigut molt alt i ha costat molt triar un sol guanyador en algunes categories. Per aquest motiu s’ha premiat més d’un projecte en les categories Batxillerat – Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicle, Cicle Formatiu de Grau Superior i Futurs Periodistes.

El proper 26 de maig se celebrarà la Gala de lliurament de premis on cada grup recollirà el seu premi per haver guanyat la seva categoria. Tots ells són finalistes del premi al millor Web, que es donarà a conèixer el mateix dia de la gala.

Els guanyadors són:

Categoria 1r a 4t d’ESO

disseny3d.cat del grup kaka3d de l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu
Aquesta pàgina web pretén demostrar que qualsevol persona des de casa seva pot imprimir en 3D i crear les seves pròpies peces seguint la “filosofia maker” (fer-ho un mateix) amb preus econòmics i utilitzant software lliure


Categoria Batxillerat – Cicles Formatius de Grau Mitjà

refugiats.cat del grup Refugiats de l’Escola Gimbernat Formació de Sant Cugat del Vallès
Han creat aquesta web no només per informar sinó per conscienciar el visitant sobre un tema tan important i delicat com és el dels refugiats.

delsbitalsatoms.cat del grup ibc_technology de l’Institut Baix Camp de Reus
La unitat mínima d’informació és el Bit mentre que la unitat mínima de tot el físic és l’Àtom. En aquest web relacionen els dos conceptes i fabriquen una mà passiva i un braç robotitzat  a partir de la impressió en 3D.


Categoria Cicles Formatius de Grau Superior

projectehelix.cat del grup ibc_PointOfFailure  de l’Institut Baix Camp de Reus
Projecte Helix és un joc de plataformes 3D molt senzill pensat per funcionar en el navegador d’Internet, ha sigut programat amb Unity3D i C#.

bocabloc.cat del grup bocabloc.cat de l’Institut Ausiàs March de Barcelona
L’Associació Juvenil BocaBloc ha creat un web dedicat al rocòdrom de l’espai Jove Boca Nord i activitats relacionades amb l’escalada.


Categoria Futurs Periodistes

tic23.cat del grup TIC-TAC-23 del centre d’estudis Joan XXIII dels Jesuïtes Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat
Aquest lloc web té com a finalitat assolir la funció d’un blog per posar a disposició de qualsevol persona tot allò que els alumnes treballen a classe al llarg del curs, dintre de l’entorn de les TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació).

lotrempolinet.cat del grup lo trempolinet de l’Institut de Tremp
Un diari digital on ofereixen notícies i actes del municipi de Tremp i on parlen d’esports, llibres, receptes de cuina, informàtica i moltes altres coses.


Premi Classe

Escola Pia d’Igualada
La professora Montse Basart ha inscrit 43 grups de l’escola que han presentat projectes al concurs de temes molt diversos i molt elaborats.


Premi votació popular

nika.cat del grup Nika de l’Institut Sant Nicolau de Sabadell
Aquesta web ha estat creada per compartir experiències i fomentar les activitats que ofereix el territori de la província de Barcelona.


Premi millor App

funcodeapp.cat del grup Los PinkyPower de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona
Una app per aprendre a programar Java d’una manera entretinguda, passant per les diverses pantalles de la història que permet aprendre a programar d’una manera diferent.

Moltes felicitats a tots! El 26 de maig sabem quin d’ells s’emporta el premi al millor web del la 7º edició de Webs al punt .cat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades