Notícies > La Bressola conquereix el Domini .CAT

La Bressola conquereix el Domini .CAT

27 maig 2008

Els alumnes dels quatre cursos de secundària que imparteix la Bressola a la Catalunya Nord han jugat a La Conquesta del Domini .CAT. Afegint-se a la crida que vam fer des del puntCAT, aquests seixanta nins han explorat la xarxa des de les seues aules per celebrar el dia d’Internet. Aquesta activitat l’han realitzat sota la tutela del seu professor, qui destaca que “s’han divertit força alhora que han après i han exercitat l’ús de les eines que es troben a la xarxa”.

Des d’ací agraïm novament a la Bressola la gran tasca que desenvolupa en l’escolarització catalana a l’estat francès i el seu interès per realitzar aquesta activitat amb els seus alumnes, i encoratgem altres escoles a participar d’aquest pedagògic joc.

I recordeu: sols queden 4 dies per aconseguir codis del 50% de descompte per registrar un domini .cat! A partir del 31 de maig es podrà jugar a La Conquesta del Domini .CAT i obtindre el diploma que t’acredita com a membre de l’Ordre del puntCAT, però no podràs conquerir amb descompte el teu propi domini .cat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades