Notícies > La Fundació .cat acull el 50è CENTR Aministrative worksop

La Fundació .cat acull el 50è CENTR Aministrative worksop

29 setembre 2022
50 CENTR Administrative workshop

Els dies 6 i 7 d’octubre se celebra a Barcelona la 50a trobada de l’Administrative workshop de CENTR, l’associació europea de dominis de primer nivell que promou i ofereix un fòrum per debatre qüestions de política que afecten els registres ccTLD, com .de (Alemanya), .pt (Portugal), o .eu (Europa), entre d’altres; i actua com a canal de comunicació als òrgans de govern d’Internet i altres organitzacions implicades amb Internet.

És la tercera vegada que CENTR tria el domini .cat per fer un dels seus meetings. En aquesta ocasió, ens fa especial il·lusió ja que es tracta de la 50a trobada d’aquest grup de treball format per dominis estatals d’arreu del món, la primera que es fa presencialment des de l’inici de la pandèmia.

La Fundació .cat va entrar a formar part de CENTR com a membre associat l’any 2007. Aquesta associació ha permès que .cat, domini que representa a la comunitat catalanoparlant a Internet, pugui establir relacions bilaterals amb més de 50 dominis d’estat de tot el món.

Durant el 50è CENTR Aministrative worksop, els dominis convidats tractaran diversos temes com els abusos al voltant dels dominis i els DNS i la creació de nous productes per donar un valor afegit als dominis, a més de valorar noves propostes per tal per tal d’integrar i millorar la relació amb els registradors. En aquesta ocasió comptaran amb Tucows i Openprovider com a registradors convidats, per conèixer el seu punt de vista i posar en comú les seves experiències.

Paraules clau: .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades