Notícies > La Fundació. cat impulsa la capacitació digital de les empreses de Mollet del Vallès

La Fundació. cat impulsa la capacitació digital de les empreses de Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació. cat han signat un conveni de col·laboració. L’acord servirà per impulsar la capacitació digital de la ciutadania i de les empreses de la ciutat vallesana. L’espai de referència serà el MolletHub, que servirà per dur a terme les formacions i els assessoraments.

A banda de les formacions, l’acord també inclou l’accés als dominis .cat per als nous negocis i empreses que se’n derivin. Eines digitals com ara una pàgina web són imprescindibles per al progrés i consolidació de les empreses, sobretot si són recents. És per això que els programes que formen el conveni signat entre la Fundació. cat i l’Ajuntament de Mollet estan basats en la presència en línia:

Jo. cat: Les persones que hagin obtingut un certificat ACTIC poden accedir a aquest programa, que busca fomentar la identitat digital de la ciutadania i reflectir els coneixements en un web amb domini .cat.

Elteunegoci.cat: Un programa imprescindible per fomentar la capacitació digital al comerç local i enfortir la presència digital. S’adreça a aquells petits negocis que no tenen presència digital i en català. Les sessions formatives serviran per aprendre a crear i editar un web amb les eines de WordPress i a configurar el correu electrònic del mateix negoci.

Emprenedors: Aquest programa té com a objectiu fomentar la capacitació digital dels emprenedors i facilitar la presència de nous projectes .cat a la xarxa. La Fundació. cat ofereix dominis i allotjaments per les webs o e-commerce a preu d’emprenedor durant els tres primers anys del projecte.

A banda, la Fundació. cat impulsa programes de capacitació, acompanyament i economia digital, en el marc del foment i la promoció de la llengua i la cultura catalanes a Internet. Els programes faciliten solucions i serveis digitals de qualitat i inclouen formacions específiques per a cada tipus de públic.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades