Notícies > La Fundació .cat s’adhereix a la iniciativa 5G Barcelona

La Fundació .cat s’adhereix a la iniciativa 5G Barcelona

25 novembre 2019

La incorporació de la Fundació .cat a 5G Barcelona permetrà fer recerca al voltant dels serveis de valor afegit que poden aportar els dominis d’Internet

 

Avui, el president de la Fundació .cat, Carles Salvadó, i el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, han firmat l’adhesió de .cat a 5G Barcelona, iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Mobile World Capital Barcelona, i2CAT, CTTC, Atos i la UPC. 5G Barcelona treballa per posicionar Barcelona i Catalunya com un entorn innovador i obert per a la validació i adopció de tecnologies i aplicacions 5G en un entorn de vida real. La incorporació de la Fundació .cat a 5G Barcelona permetrà fer recerca al voltant dels serveis de valor afegit que poden aportar els dominis d’Internet.

La tecnologia 5G facilitarà la transformació digital de la societat, ja que proporciona accés a la Internet de les coses i permetrà nous serveis innovadors per a millorar la qualitat de vida de les persones. Aquest és un objectiu compartit per .cat: convertir Barcelona i Catalunya en un hub digital de referència europea en l’àmbit del 5G.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades