Notícies > La Fundació puntCAT busca acords amb PIMES i emprenedors al Biz Barcelona

La Fundació puntCAT busca acords amb PIMES i emprenedors al Biz Barcelona

29 juny 2015

La Fundació puntCAT comptarà amb un estand propi, on oferirà assessorament gratuït a aquelles empreses que vulguin arribar als seus consumidors en un entorn online i alhora proporcionarà codis de descompte en el registre d’un nou domini .cat.

Si ets una PIME o un emprenedor, el més probable és que vulguis formar part dels més de 12.000 assistents de la nova edició de Biz Barcelona, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Des de la Fundació puntCAT apostem per les TIC i l’emprenedoria i, per això, et regalem entrades fins a exhaurir existències per a aquesta fira (escriu-nos a comunicacio@domini.cat per demanar-nos-les). Allà disposarem d’un estand propi obert a tothom, on oferirem assessorament gratuït a aquelles empreses que vulguin arribar als seus consumidors en un entorn online i alhora proporcionarem codis de descompte en el registre d’un nou domini .cat.

Des d’aquí, et convidem a què t’hi apropis i a què ens expliquis el teu projecte empresarial. Estem segurs que podrem col·laborar junts. Biz Barcelona 2015, que a tota hora compta amb conferències, workshops i activitats de networking, és una fira ideal per establir nous acords i millorar la situació a la xarxa de la teva empresa. T’hi apuntes?

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades