Notícies > La Fundació .cat crea la distinció Vinton Cerf en el marc de la convocatòria oberta de projectes

La Fundació .cat crea la distinció Vinton Cerf en el marc de la convocatòria oberta de projectes

12 febrer 2019

Vinton Cerf, guanyador del 30è Premi Internacional Catalunya, i la Fundació .cat creen la Distinció Vinton Cerf, amb una dotació de 20.000€, en el marc de la convocatòria oberta de projectes. La finalitat de la Distinció és reconèixer i potenciar les activitats de recerca relacionades amb el desenvolupament d’Internet i la innovació digital en els territoris de parla catalana. Així doncs, el pressupost de la present convocatòria s’incrementa fins a 180.000 € (160.000 € d’ajuts més 20.000 € de la Distinció).

Podran optar a la Distinció Vinton Cerf investigadors de les Universitats de la Xarxa Vives i dels Centres de Recerca dels Països Catalans que presentin projectes en els àmbits esmentats dins d’aquesta convocatòria de projectes puntCAT 2019. La institució guanyadora de la distinció rebrà l’import de l’ajut corresponent i, addicionalment, la dotació de la Distinció.

La Fundació .cat vol reconèixer amb aquesta Distinció Vinton Cerf, no solament els mèrits científic-tecnològics del pare d’Internet sinó també la seva generositat, palesa en el fet de retornar en forma de donació, tant a la Fundació .cat com a d’altres iniciatives solidàries, l’import del premi que ha rebut del Govern de la Generalitat amb el Premi Internacional Catalunya.

Consulta les condicions de la Distinció Vinton Cerf

Consulta les bases de la convocatòria oberta de projectes 2019

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades