Notícies > La Fundació .cat es suma a la crida biblio(r)evolució

La Fundació .cat es suma a la crida biblio(r)evolució

15 novembre 2017

La Fundació Jaume Bofill a través del projecte Educació Demà aborda reptes i millores educatives concretes a Catalunya de forma oberta i col·laborativa amb tota la comunitat. En aquest context s’acaba de llançar una crida a les escoles de Catalunya sota el nom de «biblio(r)evolució». Aquesta iniciativa consisteix a atraure Centres Escolars que vulguin impulsar un debat sobre possibles usos de la biblioteca perquè siguin espais de futur i es converteixin en models per connectar els alumnes amb el patrimoni cultural que els envolta.

La iniciativa proposa 5 línies d’actuació on les biblioteques poden tenir un paper actiu: transformació educativa, impulsar la participació i l’equitat, espais de dinamització cultural, promoció de la lectura , així com convertir a les biblioteques escolars en agents de participació activa a la cultura digital.

La Fundació puntCAT, amb la seva ferma voluntat de potenciar i acostar la tecnologia i l’internet als més joves, s’ha sumat a la crida amb la intenció de participar i col·laborar amb aquelles propostes que plantegin que les biblioteques siguin agents d’impuls a la cultura digital.

La recepció dels projectes finalitza el 15 de gener. La Fundació puntCAT promourà a través d’aquest projecte, aquelles propostes que apostin per la tecnologia com a eina per a millorar els serveis bibliotecaris als centres educatius així com a promoure l’ús dels espais de les biblioteques escolars i potenciar l’interès per el coneixement a través d’eines digitals.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades