Notícies > La Fundació puntCAT ofereix sessions formatives sobre eines online i software

La Fundació puntCAT ofereix sessions formatives sobre eines online i software

23 gener 2015

La Fundació puntCAT vol estar més a prop de la seva comunitat que mai. Per això, organitzarà enguany una sèrie de sessions de caire formatiu sobre l’ús d’eines online i desoftware. Les places dels seminaris seran limitades i s’oferiran mitjançant els perfils de Facebook i Twitter de la Fundació puntCAT.

Uns dies abans de la celebració de cada sessió, se n’anunciarà la data i la temàtica, així com el professor que la impartirà. Des d’aleshores, s’obrirà el període d’inscripcions i disposaran de plaça les catorze primeres persones que escriguin un correu electrònic demanant participar al seminari a comunicacio@domini.cat i adjuntant el comprovant de pagament corresponent a la sessió (*)

La primera sessió serà sobre “Iniciació a WordPress”, de la mà del professor Jaume Pla, i durarà dos dies, el 29 i el 30 de gener de 9.30 a 13.30 hores, a la mateixa seu de la Fundació puntCAT (C/ Aribau, 230-240, 7a planta, Barcelona). El preu d’aquesta sessió serà de 30 euros, i els que hi assisteixin s’enduran un domini .cat de franc i un hosting de forma gratuïta durant sis mesos, gràcies a la col·laboració de CDmon. Els alumnes sortiran de classe amb el seu web en funcionament!

Entre els temes previstos per a futures sessions formatives, es troben el Posicionament SEO, el Community Management, l’ús d’Adobe Photoshop o l’elaboració de continguts digitals. Estigueu atents a les nostres xarxes socials si voleu formar-vos.

(*) El número de compte per a fer la transferència és de La Caixa, l’IBAN és ES5921003000192201758284. Recordeu indicar al concepte de la transferència el vostre nom i cognom i el text “Iniciació wordpress”.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades