Notícies > La Fundació puntCAT organitza un programa d’speed mentoring per assessorar startups

La Fundació puntCAT organitza un programa d’speed mentoring per assessorar startups

25 gener 2016

La Fundació puntCAT impulsa un programa de mentoring destinat a Startups amb l’objectiu d’ajudar-les a consolidar el seu model de negoci. L’al·licient és que les empreses seleccionades tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes al 4YFN, l’esdeveniment per a emprenedors que té lloc dins del marc del Mobile World Congress i del qual la Fundació n’és enguany un dels partners estratègics.

La Fundació puntCAT impulsa un programa de mentoring destinat a Startups amb l’objectiu d’ajudar-les a consolidar el seu model de negoci i mostrar el seu potencial. L’al·licient és que les empreses seleccionades tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes al 4YFN, l’esdeveniment per a emprenedors més important que té lloc a Barcelona dins del marc del Mobile World Congress i del qual la Fundació n’és enguany un dels partners estratègics.
Aquest programa d’speed mentoring consta de sis sessions i s’ha organitzat de forma conjunta amb el registrador de dominis Nominalia. Les empreses que s’han seleccionat per al programa se centren en les noves tecnologies, l’entreteniment, el comerç electrònic o el desenvolupament d’aplicacions i són:
FileCircles que ofereix un sistema de gestió i monitorització en transferències d’arxius que permet conèixer qui els envia, qui els obre i quan.
Weego elèctric, un lloc web que concentra tota la oferta en mobilitat sostenible facilitant noves maneres de moure’s, com per exemple el escúters de mobilitat elèctrica a partir de Segways.
Goocampus ofereix una aplicació d’e-learning que se centra en el sector mèdic i de la salut; que cobreix àrees com ara primers auxilis, seguretat personal i cura de persones grans.
Aquestes empreses rebran formació per part de mentors qualificats en els àmbits del màrqueting, les vendes, financer i legal. De fet la darrera sessió està concebuda com  ‘elevator pitch’ en el qual aquetes empreses  presentaran els seus projectes davant de possibles inversors ja que l’objectiu d’aquest programa és donar accés a finançament a les startups.
Aquest dijous ha tingut lloc la primera de les sis sessions que ha versat sobre posicionament SEO, SEM i gestió de xarxes socials que ha anat a càrrec del periodista digital expert en assessoria multimèdia Jaume Pla. Pla ha assessorat grans mitjans de comunicació com Tv3 i Catalunya Ràdio.
Un cop finalitzat l’speed mentoring les empreses tindran la oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits al congrés 4YFN l’esdeveniment per a emprenedors més important que té lloc a Barcelona dins del marc del Mobile World Congress i del qual la Fundació n’és enguany un dels partners estratègics.
En concret les empreses seran presents en el Demoday que es realitzarà el 23 de febrer i en el qual presentaran els seus projectes davant de més de 800 inversors.
També durant el 4YFN la Fundació puntCAT i també en col·laboració amb Nominalia, organitzaran dos workshops per a emprenedors i startups. El primer donarà les claus per enfortir la posada en marxa d’una empresa i el segon se centrarà en el comerç electrònic i millorar la posada en línia de les empreses.
Podeu consultar tota la infomació a www.mentoringstartup.cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades