Notícies > La Fundació .cat participa en una jornada sobre estratègies de posicionament i protecció de marca a Internet

La Fundació .cat participa en una jornada sobre estratègies de posicionament i protecció de marca a Internet

16 novembre 2017

Aquest divendres 17 de novembre La Fundació .cat paticipa a la jornada «Estratègies de protecció marcària davant del nou panorama dels noms de domini de primer nivell (TLD)» organitzada per ESADE i patrocinada per ICANN i CORE Association.

A la jornada s’explicarà el Sistema de Noms de Domini d’Internet, que ja compta amb més de 1.200 nous sufixos o dominis genèrics de primer nivell (gTLD). Una crescuda considerable de dominis si tenim en compte que abans de l’any 2013 una marca tenia al seu abast 22 sufixos «classics» de domini com .com, .net, o .org o un domini territorial com el .es.

A les diverses ponències de la jornada es tractaran qüestions com la tria del millor domini que ajudi a incrementar la posició de marca o la possibilitat de sol·licitar una extensió de marca pròpia, com ja ha fet SEAT, que compta amb el domini .seat i que explicarà el seu cas.

La Fundació puntCAT comptarà amb la participació d’Eradio López, director del domini .barcelona a la ponència «Procediments ad hoc davant de registres responsables» on s’explicaran casos reals de com les marques poden reclamar davant del registre del seu nom comercial amb el domini .barcelona fet per tercers i el paper que hi juga en cada cas la Fundació.

També comptarem amb la participació de Nacho Amadoz, que a més a més de ser advocat de la CORE Association, és el responsable de l’àrea legal de la Fundació puntCAT.

La jornada és gratuïta. Si vols assitir-hi cal que et registris previament (aforament limitat).

Jornada: “Estratègies de protecció marcària davant del nou panorama dels noms de domini de primer nivell (TLD)”
17 de novembre de 9:00 a 14:30
ESADE Barcelona, AV. Pedralbes 60-62 Barcelona

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades