Notícies > La Fundació puntCAT patrocina la X edició del 12×12; la trobada de les TICs catalanes

La Fundació puntCAT patrocina la X edició del 12×12; la trobada de les TICs catalanes

11 desembre 2014

Aquesta tarda, a partir de les 18:30, se celebrarà la desena edició de la Tertúlia 12×12; la trobada anual ineludible per a les empreses TIC catalanes. La Fundació puntCAT és, conjuntament amb Techno Trends i nordic, una de les entitats patrocinadores de l’acte i oferirà gratuïtament a tots els assistents un USB de 8GB, un domini.cat i tres bústies de correu de 2GB. La Tertúlia 12×12, que està organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i la Generalitat de Catalunya, se celebrarà a l’Auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (Roc Boronat, 138) donarà veu a 12 ponents de referència, que debatran sobre com es presenta el 2015 per a les TIC catalanes.

L’acte, que inaugurarà Jordi Puigneró, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, serà presentat i moderat pel periodista Albert Murillo i comptarà amb els següents tertulians: Agustín Cordón, vicepresident de Mobile World Capital; Antoni Elias, Catedràtic de la UPC; Carles Martín, Director del Master of Science in IT Strategic Management – UPF; Catalina Grimalt, presidenta del Consell de CIOS de Catalunya; Daniel Marco, Director de Idigital – Generalitat de Catalunya; Mingo Olmos, degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya; Ernest Pérez-Mas, fundador de Parlem; Isabel Roig, Directora General de BCD Barcelona Centre de Disseny; Jaume Xarrié, representant de Telecos.cat y Soci Director de T-Partner; Jordi Marín, Director General de Microsoft Catalunya; Pedro Mier, president d’AMETIC i Toni Brey, CEO d’Urbiótica.

Després de la tertúlia central de la trobada, es clourà l’acte i es convidarà als assistents a una copa de capa i a fer networking. Per tal de poder assistir a la sessió, és necessari acreditar-se al lloc web de la X edició del 12×12: https://tertuliadigital.com/

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades