Notícies > La gimcana dels 55.555 .cat!

La gimcana dels 55.555 .cat!

21 setembre 2012

Benvolguts titulars de dominis, amics i seguidors de .cat, estem de celebració! Mireu aquest web i ho veureu-ho: fa uns minuts heu registrat el domini número 55.555! Sense el vostre suport la comunitat .cat no hauria arribat fins ací; moltes felicitats! Estem molt contents! .cat no ha parat de créixer, però ha estat en els darrers mesos quan ha crescut més. El nostre esforç per a rebaixar al màxim el preu d’un domini i acostar-vos-el per menys de 10€ (promoció en marxa) està donant el seu fruit. La comunitat .cat segueix creixent cada cop més de pressa. Sabem que sou molt actius a Internet, que ens seguiu a les xarxes socials i que ens parleu, així que us hem preparat un petit joc per a que, plegats, li expliquem a tothom que la comunitat .cat cada dia és més forta i plena. Aquest és l’objectiu de la Gimcana dels 55.555.cat; i la seva recompensa és igual de clara: el registre gratuït d’un .cat durant un any per a cadascú de vosaltres que finalitzeu correctament la gimcana. A més d’entretenir-vos i provar les vostres habilitats a les xarxes socials, portareu la bandera .cat ben alta per tot el món. Us hi atreviu? Funcionament de la Gimcana dels 55.555.cat Partint dels 5 números 5 que conformen els .cat registrats, us hem preparat 5 petites proves que haureu de superar. Cal que participeu activament en 5 pàgines diferents i que realitzeu aquestes 5 accions per guanyar el premi. És molt més senzill del que sembla, ja veureu!

  • 1. Twitter Segurament teniu un compte a Twitter, sinó és ben fàcil obrir-ne un des d’ací. Per a superar aquesta prova només cal que piuleu el següent comentari des del vostre perfil: Jugo a la gimcana dels #55555cat per fer més forta la comunitat @puntCAT. Vols aportar el teu granet? https://bloc.totssom.cat/2012/09/21/la-gimcana-dels-55-555-cat/ #sócpuntCAT
  • 2. Facebook Aneu a la nostra pàgina a Facebook i publiqueu un comentari que comenci amb la següent frase: Jo també vull un .cat perquè… Volem saber per què t’agrada ser .cat, així que hauràs de finalitzar aquesta frase. Si no tens un perfil a aquesta xarxa des d’ací en pots obrir un en pocs segons.
  • 3. Bloc.TotsSom.cat Entreu al bloc de la comunitat .cat i aneu a l’apartat “Envia’ns la teva notícia”. Haureu de redactar i publicar un comentari on ens doneu a conèixer el domini .cat que vulgueu, sempre que tingui un web en marxa. Només cal que escriviu quin domini és i que destaqueu algun aspecte que cregueu interessant: la informació que conté, la seva utilitat, perquè us agrada, etc. Teniu més de 55.555 dominis, quin promocionareu?
  • 4. Fotobloc.cat Cada dia veiem més domini .cat al nostre entorn: a la premsa, a les furgonetes, a les bosses, pel carrer…. Superar aquesta prova és tan fàcil com fer una foto a qualsevol .cat que veieu i publicar-la al Fotobloc de dominis .cat des d’aquí. Només hi ha una condició: les fotos de pantalles d’ordinador no són vàlides, volem un .cat visible al món real.
  • 5. Youtube Aneu al nostre canal en aquesta plataforma i mireu el vídeo que es reproduirà automàticament.  Cliqueu al títol del vídeo i se us obrirà en una nova pàgina. Allà hi haurà una pregunta respecte al contingut del vídeo. Un cop hagueu fet la resta de proves de la gimcana caldrà que ens escriviu un correu a participa@domini.cat indicant-nos el dia en que heu vist el vídeo i la resposta a la seva pregunta. També ens haureu de dir els perfils o noms que heu fet servir a cadascuna de les proves anteriors, de forma que puguem comprovar que heu finalitzat la gimcana correctament. En aquest cas, us enviarem un correu amb la vostra recompensa, la possibilitat de registrar el domini .cat que vulgueu durant un any de forma gratuïta!!

Desitgem que participeu en aquesta gimcana i crideu als quatre vents: SOM .CAT! Podeu realitzar les proves de la gimcana en l’ordre que vulgueu i, fins i tot, en diferents dies, teniu fins al divendres 28 de setembre per a fer-la. Penseu que, tal i com se us indicarà al web, la validació de les fotos i les notícies penjades al Fotobloc i al Bloc l’hem de fer manualment, per tant trigareu unes hores a veure-les publicades, no us amoïneu! El vostre interès per desenvolupar la comunitat .cat bé es mereix un reconeixement. Aprofitem aquesta celebració per a agrair-vos-ho, alhora que seguim potenciant plegats la força de .cat a la xarxa. Amb cada registre d’un nou .cat, la comunitat catalanoparlant d’Internet s’enforteix, així doncs, volem seguir encoratjant-vos a estimar el nostre domini i ajudar-nos a reinvertir en la societat. Per molts anys i molts .cat!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades