Notícies > “La pàgina web és la teva carta de presentació”

“La pàgina web és la teva carta de presentació”

04 febrer 2022

Font: deviteca.cat

L’any 2019 la Núria Barceló va rebre, a través de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la informació de la campanya elteunegoci.cat de la Fundació. cat. L’oferiment consistia a dotar de pàgina web els petits comerços i negocis que no en tinguessin. “Nosaltres som l’Espai Gastrònomic Deviteca, som botiga de productes naturals com vi, oli o fruits secs i ens dediquem a elaborar menjars per emportar, per a petites celebracions també”, es presenta la Núria Barceló. Els requisits per participar d’elteunegoci.cat eren ben poquets, enviar algunes fotos i una mica d’informació general.

“L’assignatura pendent dels petits negocis és la pàgina web —diu la Núria—. “Un dia la farem, un dia la farem, però mai arriba perquè prioritzes altres coses, urgents del dia a dia”. En general, diu la Núria, els negocis creuen en la necessitat de tenir una pàgina web, però sovint no tenen les eines o el temps per fer-la bé: “Van passant amb les xarxes socials, però la pàgina web és necessària. Ara, més que mai”.

Com és el procés de creació de la pàgina web que ofereix elteunegoci.cat?
Un dia ens vam reunir amb la persona encarregada de la Fundació. cat i en mitja hora ja ho teníem tot per començar a treballar en la pàgina web. Vam treballar plegats i vam rebre l’assessorament de la persona encarregada, que és clar en sap més que jo.

Quins beneficis heu notat després de posar en marxa la pàgina web?
Al cap i a la fi, la pàgina web és la carta de presentació del nostre negoci. Com una finestra per mirar el nostre establiment. Els clients, el primer que fan és buscar-te, la pàgina web i si no en tens, se’n van a les xarxes socials. La gent sempre busca referències.

Quan ja tens la pàgina web en marxa t’adones que tots els negocis i comerços n’haurien de tenir. Ofereix informació a l’abast de tothom i sempre és positiu que la gent et trobi si et busca.

Un cop ja està la pàgina web en funcionament, què passa si necessiteu fer-hi cap modificació?
Va arribar Nadal i els clients ens van avisar que no teníem la carta de Nadal penjada a la web. La teníem penjada a les xarxes socials, però ens vam adonar que era necessari penjar-la també a la pàgina web. Ho vam consultar amb la Fundació. cat i només li vam haver d’enviar perquè la pengessin. També ho podem penjar nosaltres, perquè disposem de les claus per modificar la pàgina web, però t’ho fan sense problema.

Quina importància té per a vosaltres disposar d’un domini. cat?
Té importància per a nosaltres. Un dels nostres valors és posar en valor gastronòmicament parlant els productes del territori, de proximitat. A banda, col·laborem amb institucions i entitats que promouen els productes del territori com la DO Siurana d’oli d’oliva; fem mostres de cuina, showcocking, anem a fires o a escoles. Tenir un domini .cat ens representa per la nostra filosofia d’arrelar-nos al producte i el territori.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades