Notícies > La vuitena edició del concurs de webs al punt ja està en marxa!

La vuitena edició del concurs de webs al punt ja està en marxa!

10 novembre 2017

Fins al 15 de gener, els alumnes de 5è i 6è de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior poden inscriure’s a la vuitena edició del certamen Webs al Punt.

Fins al 15 de gener, els alumnes de 5è i 6è de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior poden inscriure’s a la vuitena edició del certamen Webs al Punt. El concurs  té com a principal objectiu el de promoure el coneixement de competències digitals en la comunitat escolar a través de la creació de llocs web i apps, tot fomentant la creació de continguts digitals en català.

Enguany, la data límit per entregar els projectes serà el 15 de març de 2018 i els projectes que participin se sotmetran a votació popular del 26 de març al 13 d’abril de 2018. En el cas de les aplicacions se sotmetran a votació popular el web explicatiu de l’aplicació.

El 18 d’abril es faran públics els 3 finalistes de cada categoria, que presentaran els seus projectes a la Gran Gala final l’11 de maig al CosmoCaixa i un jurat en determinarà els guanyadors.

Aquesta nova edició incorpora una nova categoria: Premi a la classe amb més participació femenina. A més a més i com a novetat, es realitzaran una sèrie de formacions relacionades amb el món web pel professorat que ho desitgi.

Al llarg d’aquests anys hi han participat més de 6.700 alumnes de 120 centres educatius repartits per tot el territori de parla catalana.

Inscriu-te al concurs Webs al punt .cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades