Notícies > L’actor Toni Albà i les sabatilles Munich promocionen el seu .cat

L’actor Toni Albà i les sabatilles Munich promocionen el seu .cat

05 setembre 2011

Cada cop és més freqüent trobar dominis .cat de caire ben diferent, ja siguen de particulars, d’empreses, de col·lectius… Això és normal si tenim en compte que el nostre domini no és excloent, que compta amb una de les taxes d’ús i renovació més elevades del món i que ha superat els 50mil.cat. No obstant, et sorprendria si et diem que el Papa de Roma, el Cap de l’estat espanyol i, fins i tot, José Mourinho també són .cat? En Toni Albà, l’actor que tant bé els representa, es despulla davant la nostra càmera per a parlar-nos breument de la seua feina, dels seus personatges, i de com ho gestiona tot plegat des del seu .cat. Vols veure’l i riure una estoneta? Ací ho tens!

També hi ha importants empreses que aposten per .cat. Han vist clar que amb el nostre domini s’apropen d’una forma directa a un mercat molt dinàmic i actiu, el catalanoparlant, i fan ús de l’eina d’Internet més natural per a parlar als seus clients en la seua llengua. La multinacional Munich ho va entendre des del primer moment i llueix orgullosa el seu .cat. El seu director de màrqueting, en Xavi Berneda, explica ací els motius pels quals van escollir el nostre domini, insistint en que, a més a més, Munich utilitza .cat com a denominació d’origen de la seva marca, perquè tot i ser catalana, sembla alemanya. I moltes més empreses d’aquí i de fora han escollit .cat per a oferir-nos els seus productes i serveis específicament a nosaltres, com és el cas de Google, Decathlon, Microsoft, Pans & Company, Spanair, Vueling, i un llarg etc.

El concurs de vídeos 1dels50mil.cat , el qual compta amb els exemples que acabem de comentar o d’altres com els del Barça , en Màrius Serra o el Belda i el conjunt Badabadoc, vol donar a conèixer la pluralitat del nostre domini i fer més visibles els continguts en català que omplen la xarxa sota matrícula .cat. Si tens un .cat o vols promocionar el .cat que més t’estimes, participa! Només cal que, abans del 9 d’octubre, envies un petit vídeo que parle d’un domini en qüestió. Els premis són múltiples i molt interessants: viatges, esports d’aventura, material tecnològic d’última creació… I recorda, .cat no és només dels catalans, sinó de tothom qui vulga publicar continguts en la nostra llengua, siga d’on siga i visca on visca. Ens cal demostrar que cadascú amb els seus motius, però TotsSom.cat. I qui sap si aviat els personatges que imita en Toni Albà faran webs .cat per a adreçar-se’ns als catalanoparlants!

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades