Notícies > Màrqueting online i la gestió de projectes, la tasca pendent en la digitalització de PIMES i autònoms

Màrqueting online i la gestió de projectes, la tasca pendent en la digitalització de PIMES i autònoms

29 desembre 2022

Un cop transcorreguts més de 6 mesos des de la publicació de elKIT.CAT, la Fundació .cat ha analitzat el comportament dels usuaris que han visitat el web i han interactuat amb el cercador obtenint així les tendències d’interès de les PIMES i autònoms en quan a la contractació de serveis per beneficiar-se de el Kit Digital.

La tendència del sector és molt clara, les 3 categories amb més consultes estan directament relacionades amb la generació de negoci i el màrqueting online mitjançant el desenvolupament de comerç electrònic, presència a Internet i dinamització de les xarxes socials.

D’altra banda, les solucions digitals més cercades apunten a una millora de l’eficiència en la gestió del treball, ja que Slack, Notion i Trello destaquen com algunes de les eines més buscades.


Sobre elKIT.CAT

Des de la seva publicació, el dia 7 de juny de 2022, ja formen part del web elKIT.CAT més de 3500 agents digitalitzadors.

ELKIT.CAT és el portal de referència per a trobar els agents digitalitzadors en català. Una iniciativa de la Fundació .cat i el Consell General de Cambres de Catalunya per impulsar el català a les empreses i en el món digital.

ELKIT.CAT permet cercar els agents digitalitzadors acreditats que ofereixen els seus serveis en català, siguin dins dels territoris de parla catalana o de qualsevol altre punt de l’Estat.

Paraules clau: , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades