Notícies > Més de 500 milions d’euros per a la digitalització a través d’elKIT.CAT

Més de 500 milions d’euros per a la digitalització a través d’elKIT.CAT

05 juliol 2022

FOTO: Pexels (Lex Photography)

elKIT.CAT és el nou portal de referència per a trobar els agents digitalitzadors en català. Aquesta eina es nodreix del suport econòmic que ofereix el programa europeu Kit Digital, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat com el disseny de pàgines web, comerç electrònic o plans de màrqueting digital i ciberseguretat. Tot, per avançar en la maduresa digital de les pimes de tot l’Estat.

El Kit Digital compta amb un pressupost de 3.000 milions d’euros per als anys 2023, 2022 i 2024. Els diners provenen dels fons europeus Next Generation i es gestionen a través de l’empresa pública Red.es, en col·laboració amb Cámara de España i les cambres territorials del país. El programa divideix els beneficiaris en tres sectors:

-autònoms i empreses de fins a 2 treballadors rebran aportacions de 2.000€.

-les empreses d’entre 3 i 9 treballadors rebran 6.000€.

-les empreses de 10 a 49 treballadors rebran ajuts de 12.000€. Aquestes ja poden accedir a un gran catàleg de solucions digitals ofertes per agents digitalitzadors en català.

Si tenim en compte que a Catalunya hi ha 260.000 empreses, el que suposa un 18% del total estatal, s’estima que el teixit empresarial del principat hauria de rebre entre 500 i 540 milions per digitalitzar-se. És, sens dubte, una gran oportunitat per revertir indicadors com el que ofereix el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, que l’any 2019 mostrava com menys del 30% de les empreses disposaven d’un nivell de digitalització avançat.

Entra a elKIT.CAT i digitalitza la teva empresa

 

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades