Notícies > Millorem el servei del .cat

Millorem el servei del .cat

22 maig 2008

Entre d’altres coses, el domini .cat també destaca entre els tots els registres d’Internet per oferir un servei del que molt pocs dominis disposen: l’atenció personalitzada per correu electrònic. En aquests dos anys de funcionament del .cat hem respost a més de 8.000 correus electrònics. Qualsevol persona que tinga un dubte en relació al domini .cat ens pot enviar un correu i obté la seua resposta ben ràpidament.

Els registres no tenen per costum respondre dubtes dels internautes donat que en la majoria dels casos tot el procés de registre es gestiona a través dels registradors. Però a puntCAT entenem que administrem un recurs que és de tots i que hem de respondre a tothom qui ens pregunti. I ho volem fer de la millor manera possible, tal com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres.

Ens hem doncs proposat d’avaluar la nostra tasca i les preguntes rebudes, a més a més de rebre la resposta amb tota l’ajuda que puguem donar, des d’aquesta setmana rebran també un correu amb un enllaç on podran respondre a una breu enquesta. Aquest qüestionari és anònim si així ho voleu (les respostes no s’associen al correu electrònic) i es pot respondre en només 2 minuts.

Esperem les vostres respostes per fer-ho cada dia millor. Gràcies.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades