Notícies > No desaprofiteu l’ocasió! Els dominis .cat també a només 5 euros l’agost

No desaprofiteu l’ocasió! Els dominis .cat també a només 5 euros l’agost

04 desembre 2019

La Fundació puntCAT ha posat en marxa una campanya d’estiu que permet a qui ho desitgi registrar un domini .cat per tan sols 5 euros el primer any. La promoció és vàlida els mesos de juliol i agost i hi participen setze registradors de dominis

La campanya d’estiu de la Fundació puntCAT, que permet a qui ho desitgi registrar un domini .cat per tan sols 5 euros el primer any, s’allarga un mes més i será vàlida tot l’agost. Hi participen setze registradors de dominis, que aposten pel .cat i que trobaràs seguint el següent enllaç. És una oportunitat econòmica que no hauríeu de desaprofitar!

La Fundació puntCAT treballa per a potenciar l’ús del domini d’Internet .cat, un domini creat per  servir les necessitats de la societat de la informació catalanoparlant. El .cat és el domini propi del català a Internet, i una potent eina de màrqueting online creada específicament per donar rellevància als llocs webs amb contingut en català i que es dirigeixen a l’audiència catalana o catalanoparlant.

En aquest sentit, la Fundació puntCAT duu  a terme accions que facin créixer encara més un domini que ja és transversal i normalitzat. Per saber més sobre els beneficis SEO (Search Engine Optimization) del domini .cat llegeix aquest article.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades