Notícies > Nova fórmula per a promocionar productes o serveis .cat

Nova fórmula per a promocionar productes o serveis .cat

03 octubre 2011

.cat és molt més que un domini. Entre d’altres per què, a més a més de les tasques que desenvolupa la nostra Obra Social (divulgació sobre les darreres tecnologies, reducció de la barrera digital, …), des de puntCAT ens agrada promocionar els dominis .cat existents i donar a conèixer el contingut que difonen des dels seus webs. Ho portem fent des del primer any de .cat i a través de diferents alternatives, com ara el fotobloc, el mapa de la xarxa .cat, el giny dels dominis o el concurs 1dels50mil.cat, el qual, a través de vídeos, promociona els .cat dels concursants. Si ets .cat, no badis i aprofita l’oportunitat; fes ja el teu vídeo i envia’ns-el abans del 9 d’octubre.

Ara, però, se’ns ha acudit una idea que les empreses que sou .cat potser trobeu interessant. Cap a finals d’octubre obrirem la segona edició de Webs al punt .cat, un concurs de creació de llocs web per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Encara no hem decidit tots els premis que s’enduran els guanyadors (alumnes i mestres), i volem oferir-vos l’oportunitat de que aquests premis, o alguns d’ells, siguin productes i/o serveis de les vostres empreses.

Si comercialitzes béns o serveis d’entre 30 € i 70 €, i si aquests es poden contractar electrònicament a través d’una targeta regal o d’algun procediment semblant que sigui realment senzill i fiable, proposa’ns-ho i ho valorarem. Escriu un correu a info@websalpunt.cat i explica’ns quins productes o serveis pots oferir i quin és el sistema de compra. A més de tenir la possibilitat de guanyar nous clients, des de puntCAT farem promoció gratuïta del vostre .cat i el vostre negoci a través de les xarxes socials. Què et sembla la idea? També t’escoltem a Facebook i a Twitter.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades